Moncler dunjacka Sverige rea trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler Väst Herr Sverige falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose dam rea länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Damskor rea vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek Billiga UGG Dam rea vanor,UGG Günstig Kaufen åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG Skor rea stockholm,Nike Air max 90 dam online är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max 90 rea är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max Billiga online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy 350 V2 Beluga Rea kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley skidglasögon sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Goggles dam rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Outlet Italia

Bo på Fäbodvall i sommar

En vecka eller en weekend i mycket avkopplande miljö med skogens närhet och fin utsikt ut över bergen

  6 av 9  

I sommar kan du bo i vår fäbovallsstuga som håller en mysig och enkel standard med självhushåll med utedass, öppen spis för värmehållning, gasolspis för tillagning av mat och rinnande vatten som du hämtar ute i en källa.

Med utsikt över fäbodvallen och den närliggande tjärnen (liten skogssjö) ligger stugan gemytligt belägen åtta km från riksväg och året-runt-bebyggelse på en fin och gemytlig plats gjord för dig som vill njuta av livet långt ifrån städer, massor av folk och stress. En plats för dig som vill uppleva lite hur det var förr utan el, när man eldade för värme, vilade till ljudet av knastret från elden, där det var självklart att gå på utedass. Boka stugan själv eller ta med dig någon vän. Hit vallades förr i tiden kor och kreatur för att under somrarna beta och skötas om av vallpigorna. Idag betas sommartid vallen av Hälsingefår som sprider ro kring vallen där de betar i sin stora inhägnad som löper runt stugan.

Stugan ligger 50 m från skogsbilväg och beläget tillsammans med andra stugor och fäbodvallsstugor ca 100-700m ifrån. Nätt 3 kilometer cykelväg ifrån stugan ligger ett fint bad med långgrund sandstrand. Från vallen finns en stig som leder till en intilliggande fäbodvall, som utgör en fin dagstur om det önskas. Fiske i bäck, tjärn och sjö efter abborre, gädda och bäcköring, plocka bär och svamp (vid säsong) eller att bara ta det lugnt och koppla av är andra uppskattade sysslor.

Stugan uthyres sommartid under perioden juni-augusti. Stugan består av ett allrum och ett sommarrum. Stugan är utrustad med två enkelsängar, fasta inbyggda så som förr i tiden. En i allrummet och en i rummet innanför.

Hyr veckovis, weekend eller halvvecka. Byte torsdagar och söndagar.

VECKA Söndag till söndag, 7 nätter 3200 kr.
VECKA Torsdag till torsdag, 7 nätter 3200 kr.
WEKKEND Torsdag till söndag, 3 nätter 2300 kr.
HALV VECKA Söndag till torsdag, 4 nätter 1900 kr.

Sänglinne inkluderat handduk ingår ej i priset, men kan bokas till för 150 kr per person.

Egen bil är att föredra, närma tre mil till Ljusdal (mataffär), två mil till Hennan (camping med restaurang) och åtta kilometer till riksväg 83.

Vid ankomst följer vi med upp till vallen och stugan för att visa och låsa upp. För kännedom: Sommartid är det nästan ljust dygnet runt i Hälsingland.

Välkommen att göra en bokningsförfrågan, ringa för svar på dina frågor eller få tips på fler sevärdheter. Önskar du bo i stugan under längre period, finns möjlighet innan avresa eller under vistelsen till att duscha på Hälsingegården Bommars.

Välkommen att njuta i vår lilla pärla i skogen önskar Marie och Karl-Erik

Besöksadress:

Letsbo, Tallåsen

Bommars Kultur och Natur, Familjen Envall i Letsbo, info@bommars.se

MADE BY ohappa