Moncler dunjacka Sverige rea trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler Väst Herr Sverige falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose dam rea länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Damskor rea vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek Billiga UGG Dam rea vanor,UGG Günstig Kaufen åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG Skor rea stockholm,Nike Air max 90 dam online är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max 90 rea är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max Billiga online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy 350 V2 Beluga Rea kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley skidglasögon sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Goggles dam rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Outlet Italia

Lär dig baka tunnbröd!

En populär nyhet på Bommars 2015 var tunnbrödbakning och vi fortsätter i år.

  4 av 11  

I ett samarbete mellan Hälsingegård Hisved i Alfta och Hälsingegård Bommars i Letsbo erbjöd vi under sommaren 2015 tunnbrödsbakning som dagsaktivitet och som weekend. Sommaren 2017 erbjuder vi tunnbrödbakning för dig som vill testa denna roliga och goda hantverkstradition!

Marie på Bommars berättar: " -Det är många som vill lära sig att baka tunnbröd samtidigt som jag tycker att det är roligare att baka med sällskap. Vilket gjorde att det känns extra roligt att ta emot de som önskar testa att baka oavsett om man gjort det förr eller är helt ny. För att få en struktur på i bakande erbjuder vi nu speciella bakdagar som man kan boka in sig på."

Tänk dig själv smaka ditt egenbakade tunnbröd - som du gräddat i den vedeldade bakugnen. En uppskattad aktivitet som skapar underbara minnen av när du står och kavlar ut degen i den gamla och genuina gårdsmiljön och sedan vid paus brer på smör och sakta njuter av smaken och känslan på gården.

På gården Bommars hälsar dig Marie välkommen och på gården Hisved hälsar dig Kersti välkommen - två bondmoror med glimten i ögat och kärlek till ett traditionsenligt hantverk som fötts från tidigare års tunnbrödsbakning. Det bästa av allt - det bröd du bakar tar du så klart med dig hem.

Önskar du boka in dig - kolla in länkarna nedan.

Besöksadress:

Letsbo, Tallåsen

Bommars Kultur och Natur, Familjen Envall i Letsbo, info@bommars.se

MADE BY ohappa